mandag 28. juli 2008

Den magiske bynessjøen - ikke akkurat ungdomskilden?

Jaja, stakkars Overtrøtte H vennen min. Joda. siden du så gjerne vil at det skal komme noe om den magiske bynessjøen og de hoppende kuene så skal jeg se om jeg husker hvordan den magiske bynessjøen bel til og hva den gjorde :D
Skal vi se ja. Historien om bynessjøen er egentlig ganske spesiell skjønner dere. Første gang jeg hørte om den var i rgenværet når jeg følte at jeg ble våt helt inn til beina og farfar sa at det ble ikke han for han hadde badet i den magiske bynessjøen og blitt vanntett. Sjøen ble skapt av noen epler som følte at de ikke hadde nok plasser å bade også ble plutselig den store pirat trollmannen innblandet. Ok, greit bare glem det. Her er den ekte historien til meg og H om bynessjøen.

Vi var på korvandring av no slag opp til lavvon ovenfor frøseth, som om noen vet hvor det er xD også gikk jeg og H OG Gudrun sammen da Gudrun plutselig snudde seg mot sjøen og sa at den lyste og handlingen fortsetter slik: "Det er den magiske bynessjøen, alle som bader i den blir vanntette," sa jeg også lo vi og lo og lo og lo xD og det var historien om den magiske bynessjøen.

fredag 4. juli 2008

Fars kredittkort - skumle saker :S

Den første av mange internvits-aktige-greier som kommer til å havne innpå her etterhvert forhåpentligvis (Y) eller kanskje det er bare meg som håper det? godt mulig, for jeg er overtrøtt nå... jaja, kommer vel sikkert noe om den hoppende kua og den magiske Bynessjøen etterhvert da ;)



"Pointe mitt er at mens TH fans sitter i et mørkt hjørne og blir mindre og mindre med fars kredittkort, står SoaD fans opp mot det korrupte systemet, sloss for fred og rettferdighet. Vi kveler feige politikere med trådløse telefoner, dere hulker over fars kredittkort fordi "M"-en deres på tastaturet er litt tilgriset."